Behandlingar

Omdömen

"Helena är en fantastisk terapeut, inkännande, öppen & individfokuserad. Jag har på ganska kort tid fått tillbaka min energi, cirkulation & rörelseförmåga efter några behandlingar. 
Hon har mina varmaste rekommenadtioner.

- Jenny, 45år

I total harmoni efter healing hos Helena. Härliga, helande händer och magisk fingertoppskänsla!

Emma, 43år

Efter flera år med hormonrelaterad migrän och värktabletter som inte verkar har jag äntligen fått hjälp! Tack vare Helena har jag en fungerande vardag och är fri från värk.

Katarina, 44år

Behandlingar

Intuitiv massage

Asiatisk yogamassage

En metod som stöttar dig i en medvetandegöring av emotionella blockeringar.

Olika andnings- och beröringstekniker används för att hjälpa dig att möta dina negativa känslor, mönster och trauman.  Du tillåts att känna in, vara i din kropp och dina känslor samt att ändra ditt förhållningssätt till dessa. samt frigör det du gått och burit på. Effekten känns omgående och är djupgående samt transformerande både fysiskt, mentalt och känslomässigt.

”Skrapmassage” En kinesisk metod som jobbar med att skrapa upp stagnation i muskler(slaggprioduketer i blod och lymfa) samt stimulera akupressurpunkter som sätter igång energiflödet (chi).

Är en massage inspirerad från thaimassage där behandlingen sker på golvet med kläder på. Mycket stretch och akupressur längs kroppens energibanor ger en lugnande och terapeutisk, djup helkroppsupplevelse.

Massage med healing där jag låter min intuition och mina händer jobba fritt där det behövs som mest. Du kan välja om du vill ha med eller utan eterisk olja.

                             Gua sha                                      

Känslomässig frigöring (Neo Emotional Release)


En behandling där jag utifrån dina behov

arbetar med alla mina professionella

verktyg för att få en så holistisk och

perfekt

anpassad behandling som möjligt.

Om du är osäker på vilken behandling du

vill ha kan du boka denna och det går

utmärkt att ändra dig på plats om du

känner för det!


Helheten

Reiki/healing/kristaller

Healing är enkelt förklarat en kanalisering av universums energi, genom mig till klient. Reiki är en japansk healingmetod.

Då jag både gått kurs i Reiki och Healing gör jag ingen större skillnad på dessa utan jobbar med det som kommer upp. Reiki/healing och kristaller kan jag göra som separat behandling eller i kombination (Helheten).