Behandlingar

Behandlingar

Behandlingen

En holistisk behandling där jag skräddarsyr och använder gua sha, massage, healing och homeopati efter dina behov och önskningar. Homeopatisk behandling: En mild och effektiv metod som tar med både dina fysiska, emotionella och mentala besvär. Grunden är att kartlägga din symtombild som ger ledtrådar till vilken(eller vilka) homeopatiskt medel du behöver för att sätta igång din självläkning och bli fri från dina åkommor.

Intuitiv helande massage

Massage med healing där jag låter min intuition och mina händer jobba fritt där det behövs som mest. Du kan välja om du vill ha med eller utan eterisk olja.

Gua Sha

”Skrapmassage” En kinesisk metod som jobbar med att skrapa upp stagnation i muskler samt stimulera akupressurpunkter som sätter igång energiflödet.

Asiatisk yogamassage

Egentligen ”Asiatisk yogamassage” som är en massage inspirerad från thaimassage där behandlingen sker på golvet med kläder på. Mycket stretch och akupressur längs kroppens energibanor ger en lugnande och terapeutisk, djup helkroppsupplevelse.

Homeopati

Homeopati är en metod som stimulerar våran självläkningsförmåga. Vi har alla en inbyggd sådan som ständigt arbetar för att skydda oss mot tex ; virus, emotionell stress av olika slag( tex vid skilsmässa, uppsägning från jobb,dödsfall) luftföroreningar mm. Blir vi utsatta av för mycket påfrestning behöver vi något som sätter igång den. Då är homeopati är en utmärkt metod.

(Klassisk och terapeutisk massage utförs och kan bokas på
Göteborgs Massage&rehab)

Omdömen

"Helena är en fantastisk terapeut, inkännande, öppen & individfokuserad. Jag har på ganska kort tid fått tillbaka min energi, cirkulation & rörelseförmåga efter några behandlingar. 
Hon har mina varmaste rekommenadtioner.

- Jenny, 45år

I total harmoni efter healing hos Helena. Härliga, helande händer och magisk fingertoppskänsla!

Emma, 43år

Efter flera år med hormonrelaterad migrän och värktabletter som inte verkar har jag äntligen fått hjälp! Tack vare Helena har jag en fungerande vardag och är fri från värk.

Katarina, 44år