Om

Om Helnöjd

Jag alltid någonstans varit facinerad av människans inre värld och vad som kan göra oss friskare och i mer balans! Som liten lekte jag häxa som "kokade brygder" samtidigt som jag lagade egen mat tidigt och har alltid tyckt om att rörelse och personlig utveckling.


Det stora intresset för naturlig hälsa väcktes i 20-års åldern då jag flyttade från Dalarna ner till Göteborg och studerade homeopati för djur.

Sedan tidigt 2000-tal har jag dedikerat mitt liv till att utveckla mig inom det ”alternativa” samt att jag valt att själv alltid välja naturligt och holistiskt så långt som det möjligt går. Mitt mål är att arbeta MED kropp och själ och inte mot den. Valet att välja naturliga och holistiska metoder kom att bli ett sätt att leva. Några exempel av metoder jag använder och provat är homeopati, reflexologi, rosenmetoden, osteopati, Bach ́s blomstermedel, still point, hypnos, breathwork, The Journey, N.E.R mm.


 Har även jobbat många år i hälsokost/ekobutik och har ett stort intresse för kost, näringslära och vegetarisk matlagning. Sedan 2017 har jag haft eget och  jobbat aktivt som body & energy worker i min enskilda firman Helnöjd.


År 2015 var  jag färdig  massageterapeut på Axelsons  och har även genomgått kurser i bla Asiatisk Yogamassage, Gua sha, Holy fire Reiki, Healing, Kristallhealing och nu senast Neo Emotional Release (N.E.R-känslomässing frigöring) som är något som verkligen "binder ihop säcken".  N.E.R är en djupgående metod där jag både får använda mig av min starka intution och klarsynthet samt att närma mig människors inre med hjälp av andningen och guidning. Vi ser på  samband mellan kroppsliga problem och obearbetade känslor för att hitta tillbaka till både en fysisk och emotionell balans.